ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ PAINTBALL

ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ


1) Η προστατευτική μάσκα θα πρέπει να φοριέται υποχρεωτικά πριν την είσοδο στο πεδίο και να μην την βγάλει ο παίχτης σε καμία περίπτωση μέσα στο πεδίο κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο μόνος χώρος όπου ο παίκτης μπορεί να βγάλει την μάσκα είναι στον χώρο της αναμονής.

2) Να ενημερώνονται οι διοργανωτές πριν από την είσοδο στο πεδίο, κατά την αποχώρηση και να μην κυκλοφορούν ενδιάμεσα εντός και εκτός των ζωνών ασφαλείας χωρίς την άδεια των διαιτητών.

3) Οι μαρκαδόροι θα πρέπει να έχουν πάντα ασφάλεια και να φορούν την ειδική προστατευτική θήκη ή τάπα.

4) Να μην γίνεται εξουδετέρωση του αντίπαλου παίχτη με χρωμομπίλια σε απόσταση μικρότερη από 5 μέτρα.

5) Να τηρούνται πάντα οι υποδείξεις των κριτών και διαιτητών.

Το παιχνίδι της χρωματοσφαίρισης είναι στατιστικά ένα από τα ασφαλέστερα ομαδικά παιχνίδια με τους λιγότερους τραυματισμούς. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατα πολύ μεγάλο ποσοστό στην αυστηρή τήρηση των παραπάνω κανόνων ασφαλείας.

Παρόλα αυτά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, όπως σε όλα τα αθλήματα και δραστηριότητες, τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου λόγω προβλημάτων υγείας (καρδιοπάθειες, κλπ) , αμέλεια του παίχτη όσον αφορά τους παραπάνω κανονισμούς ή άλλο λόγο.

Έχοντας διαβάσει προσεκτικά τους παραπάνω κανονισμούς συμφωνώ και δέχομαι τους εξής όρους:

1 ) Κατανοώ πλήρως τους κινδύνους, γνωστούς και άγνωστους, ακόμα και όταν αυτοί είναι αποτέλεσμα αμέλειας κάποιου από τους συμπαίχτες μου και όχι δικής μου.

2) Κατανοώ ότι το παιχνίδι της χρωματοσφαίρησης μπορεί να είναι σωματικά και πνευματικά επίπονο. Κατανοώ τους κανονισμούς του παιχνιδιού και οφείλω να ενημερώσω άμεσα τον πλησιέστερο διαιτητή, κριτή, υπάλληλο ή υπεύθυνο της PAINTBALL MASTER PARK σε περίπτωση που παρατηρήσω ή αισθανθώ κάποια δυσφορία ή κάποιον κίνδυνο της υγείας μου οφειλόμενο σε αμέλεια δική μου, συμπαίχτη μου ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

3) Απαλλάσσω από κάθε ευθύνη το PAINTBALL MASTER PARK (διαιτητές, κριτές, υπαλλήλους, ιδιοκτήτες) για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί λόγω αμέλειας δικής μου, αμέλεια συμπαίχτη μου ή άλλο λόγο.

4) Οι δραστηριότητες γίνονται σε υπαίθριο χώρο και περικλείουν όλους τους κινδύνους των σπορ στη φύση (ανώμαλο έδαφος, έντομα κτλ) τους οποίους και αποδέχομαι.

5) Δέχομαι ότι η δήλωση αυτή καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα στην οποία θα συμμετάσχω μέχρι την αποχώρησή μου από το πεδίο. Δηλώνω ότι διάβασα το παρόν έντυπο, το έχω κατανοήσει πλήρως και το αποδέχομαι με την θέλησή μου.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ


ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Εγω ο _________________________________ γονέας/κηδεμόνας του/της ______________________________ δηλώνω ότι διάβασα, κατανοώ και συμφωνώ με τους παραπάνω κανονισμούς

και όρους και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη εκ μέρους του παραπάνω παίκτη για την συμμετοχή του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα paintball .


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗwww.paintballs.gr | info@paintballs.gr